Цяло лято безплатни уроци по плуване за деца
18:30 10.06.2024г. - 19:30 31.08.2024г.
Плувен комплекс "Нептун"
Описание

Плуването е един от най-масовите съвременни спортове, позволяващ физическа активност на цялото тяло, поради което е и особено подходящ за децата и подрастващите. 

Заниманията с плуване укрепват мускулатурата, но за разлика от повечето спортове са щадящи за ставите. С плуване се предотвратяват гръбначни изкривявания, които все по-често засягат подрастващите. Това е един от малкото спортове, при който се натоварват равномерно всички мускулни групи и по този начин цялото тяло се развива хармонично. 

Плуването намалява риска от инфекции на горните дихателните пътища, дробовете произвеждат повече кислород, а сърцето расте и укрепва. Спомага в борбата със затлъстяването, породено от нездравословното хранене и съвременния, заседнал начин на живот. 

И не на последно място – защото е забавно! Деца и вода – има ли по-подходяща комбинация за прекарване на свободното време на малките? 

Цяло лято безплатни уроци по плуване за деца от 6 до 13-годишна възраст осигурява за втора поредна година плувен комплекс "Нептун". Уроците ще са всеки понеделник, сряда и петък от 18:30ч., като стартират на 10.06.24г.

За записвания: на място в комплекса!

https://www.facebook.com/

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни