"Да задвижим водата" - младежката инициатива
17:00 27.04.2023г. - 19:00 27.04.2023г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Елате на втората среща от младежката инициатива "Да задвижим водата, която ще се проведе на 17 април от 20 ч.
 
Спортът е един от най-ефективните начини да развиеш тялото си, да разнообразиш ежедневието си и да се забавляваш, докато правиш услуга на здравето си. Следващата младежка инициатива, което ще осъществим, е свързана с една от активностите, която казват, че развива всички мускули на човека. Ще имаме възможност и да разберем повече за този спорт от младеж, който се занимава с това от дете - Росица Кринкова.
 
Темата на срещата е "Правила и начини за ползване на плувен басейн". Последната, трета среща от проекта ще бъде на 3 май в Общински плувен комплекс "Младост", а темата ще е "Практика в плуването". Тя ще е по-различна от останалите две срещи, защото в продължение на 1 час ще упражним това, което сме научили в предните две срещи.
 
Може да се включите в инициативата, като се регистрирате тук: https://forms.gle/ft5biuEHCQN8Zkg6A

Местата за практическата част на обучението са ограничени. Побързайте да се регистрирате!
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини