Дефиле-концерт на кокили на Dario Bulgario
18:00 01.10.2022г. - 18:30 01.10.2022г.
Джумая джамия / Пловдив , ул. "Железарска", 4000 Стария град, Пловдив
Описание

На 01.10.22г. от 18:00 ч. ще се проведе дефиле-концерт на кокили на Dario Bulgario на ул. "Райко Даскалов" в участъка от Джумая Джамия до подлез при бул. “Шести септември”. Събитието е с вход свободен и е част от Фестивала за улични изкуства, който ще се проведе от 27.09 до 01.10 в гр.Пловдив.

Фестивал за улични изкуства 6Fest е част от Културния календар на Пловдив. Фестивалът се провежда с подкрепата на Община Пловдив - Municipality of Plovdiv и Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria.

Dario Bulgario е артистичният псевдоним на цирковия артист и музикант Дарио Табаков, основател на цирковата формация Combino Project" (София, Пловдив). Проектът е основан от него през 2014 г. и работи в сферата на музика, театър, танц, циркови изкуства и кино. Творческата биография на Дарио включва участия във фестивали у нас като “Spirit of Burgas”, “Беглика”, “Mini art fest”, “Артмосферик”, “Балкански младежки фестивал”, както и в чужбина - “Burning Bizzare Convention” - Дрезден, Германия, “Juggling on ice” - Австрия, “European Juggling Convention” - Тулуза , Франция, “Brussels Juggling Convention” -Брюксел, Белгия, “Circooh Circaah” - Льовен, Белгия и др. 

https://www.facebook.com/

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини