Как да създаваме сигурна връзка със себе си и с другите - практически семинар с Ели Стойчева
18:30 28.03.2024г. - 20:00 28.03.2024г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Как да сме надеждни партньори и родители на самите себе си, за да можем да се свързваме правилно? Как да изграждаме дълготрайни и конструктивни взаимоотношения? Какъв е балансът на взаимоотношенията в различните ни социални роли? Това са все въпроси с повишена трудност, чиито отговори ще търсим с любопитство по време на събитието на ОП "Младежки център Пловдив"  "Как да създаваме сигурна връзка със себе си и с другите?" на 28 март от 18,30 ч.
 
Ели Стойчева води поредици практически семинари за младежи на различни теми относно емоционална интелигентност и менталното здраве.Тя е създател на пространството "ЗаЕдно", 2014 г., в което провежда артистични, терапевтични и образователни обучения за малки и големи. Основни методи в дейността ѝ са: резервопедия, експресивна арт терапия и семейни констелации, които преливат в цялостна система за разгръщане на личността и вътрешна трансформация.
 
Събитието е предназначено за младежи (15-29 г.). Участието е напълно безплатно. Нужно е само да попълните следната регистрационна форма: https://forms.gle/Qau2zaxkN9Hffimg9
 
Дейността се реализира по проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие" по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини