Конкурс за младежки инициативи
10:00 01.02.2022г. - 18:00 31.05.2022г.
Онлайн събитие
Описание
Имаш идея. Имаш много яка идея. Имаш супер яка вдъхновяваща идея. Искаш ли да я споделиш с нас и заедно да я сбъднем, като зарадваме още твои връстници, които ще ѝ се изкефят? 
 
Ние от ОП „Младежки център Пловдив“ отваряме нов етап в конкурса за младежки инициативи, който ще продължи в периода от 1 февруари до 31 май 2022 година. С него целим да стимулираме младежите от град Пловдив и населените места в региона да предложат и реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост.
 
Кой може да кандидатства?
 
- Физически лица от 15 до 29 г. от гр. Пловдив и населените места в региона;
- Неформална група младежи;
- Ученически съвети;
- Творци;
- Младежки клубове.
 
Кой не може да кандидатства?
 
- НПО;
- Детски градини, училища, университети и други образователни структури;
- Общински структури.
 
Процедура по кандидатстване и оценяване:

Необходими документи:
- Попълнен формуляр за кандидатстване (празна бланка може да изтеглите от тук: https://youthcentre.plovdiv.bg/…/nef…/mladezhki-initsiativi…);
- Автобиография/творческо портфолио представяне на кандидата/екипа;
- Графични и видео материали, представящи младежката инициатива - визуализации, снимки и др. (по желание).
 
Пълният пакет документи се изпраща само по електронен път, на адрес: [email protected], като озаглавите имейла "Конкурс за младежки инициативи – 2022".
 
В 10-дневен срок от получаване на пакета с документи ще бъде проведено събеседване с кандидата и инициативата му ще бъде оценена. При резултат от минимум 70 точки (от 90 т.) инициативата се счита за одобрена, след което ще премине към етап на организиране и реализация.
 
Материалите за инициативите се осигуряват от Община Пловдив.
 
Нужно е кандидатите да осъществят сами дейности по популяризиране, реклама и привличане на участници в одобрените инициативи. ОП "Младежки център Пловдив" съдейства и подпомага за популяризирането, но не носи отговорност за осигуряване на участници.
 
Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“"по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

https://www.facebook.com/events/648777269648295/?ref=newsfeed

 

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Новини