Личностно развитие и бизнес етикет
17:30 03.05.2023г. - 19:00 03.05.2023г.
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" / Пловдив , ул. "Цар Асен I-ви" 24, 4000 Център, Пловдив
Описание
 
На 3 май от 17:30 ч. в 7-а аудитория в Ректората на ПУ "Паисий Хилендарски" ще имате възможност да получите съвети, свързани с Личностното развитие и бизнес етикет от Сабина.
 
За да бъдем проспериращи и успешно интегриращи се в професионален план, е необходимо да развием себе си като личност на високо ниво. Личностното ни развитие е ключът към вратите на успеха. Обогатявайки и надграждайки познанията си в различни аспекти, се превръщаме в изключително конкурентоспособни кадри. За да развием една успешна кариера, е важно да вярваме в себе си, в това, което сме. Да развиваме талантите и дарбите си непрестанно. Да открием къде са силните ни страни и да поставим акцента върху тяхното развитие. Защото всички тези усилия ще ни изпратят на върха, към мястото и възможностите, към които се стремим.

Бизнес етикетът - една от тайните съставки за изграждането на всеки истински успешен професионалист, без значение от сферата на дейност. Правилният бизнес етикет е това, което ни откроява и прави така, че да бъдем забелязани от правилните за нас хора.
 
Сабина Ракова е консултант по личностно развитие, НЛП специалист, член на международната асоциация на професионални терапевти и консултанти личностно развитие (IAPTC) ,вдъхновител и ментор по стил, красота, елегантност и етикет. Завършила е бакалавърска степен “Връзки с обществеността” и магистър “Дигитални комуникации” в Нов Български университет и днес е създател на FEMMELAND.

Сабина споделя, че личната ѝ трансформация започва през 2015 година, когато осъзнава, че не върви по собствения си път и започва да търси отговори на въпросите, на които днес дава отговори и помага на хората.

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини