Месец на народните танци - младежка инициатива
19:00 07.03.2023г. - 21:00 07.03.2023г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Обогати знанията и уменията си отвъд правото хоро. Остави на фолклорната магия да те завладее. Стани част от МЕСЕЦ НА ФОЛКЛОРНИТЕ ТАНЦИ - младежка инициатива, организирана от Виктория Попова, на 7 март от 19 ч. в Младежкия център в Пловдив.
 
Всеки от нас носи корените на едно вълшебство, завещано от предците ни - фолклорът. Това е онзи вид изкуство, което е израз на силата на българския дух, устоял на трудностите във времето чрез съхраняването на разнообразни традиции и обичаи.
Предстои да се потопим в магията на фолклора чрез изучаването на най-разпространените и любими български хора, да придобием знания относно фолклорните области и техните отличителни характеристики, а и не на последно място... да се забавляваме! Ще бъркаме ляво и дясно, ще забравяме имената на хората.
 
Присъедини се към групата от абсолютно начинаещи, за да се докоснеш максимално до магията на българския народен танц. Ще танцуваме всеки вторник на месец март.
 
Събитието е насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат напълно безплатно единствено чрез попълване на регистрационната форма тук: https://rb.gy/kdenzo
 
Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 
 
За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини