Младежки форум "Истина или предизвикателство: Разплети кълбото с изкуство"
14:00 12.05.2023г. - 14:00 14.05.2023г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
„Разплети кълбото с изкуство“ е темата на деветото издание на Младежки форум „Истина или предизвикателство“, който ще се проведе от 12 до 15 май в Младежкия център в Пловдив. Чрез кратката ни приказка ще ви разкрием връзката между менталното здраве и изкуството,а по време на събитието ще ги вплетем в обучителни модули и арт-работилници.
 
„Имало едно време един Въпрос. Този въпрос се носел през Марица и Родопа сред много младежи из цялото пловдивско пространство. Един ден Резултатът от Въпроса показал, че в днешни времена най-интересната тема за младите хора по тези земи е здравето и спокойствието на ума.
 
Това вдъхновило младежките работници, медиатори и експерти от екипа на Младежки център Пловдив да се впуснат в ново приключение в търсене на начини за разплитане на кълбото вътре в нас - нашето съзнание, в което мислите и емоциите ни често се вплитат едни в други.
 
Мислили, мислили и накрая и те са оплели. Оставили форума, за да си починат и започнали да вършат други дела. Прибрали се вкъщи - един си пуснал филм, втори заслушал любимата си песен, трети взел дебела книга, четвърти хванал четката и оставил себе си върху платното. Изведнъж ги осенило, че изкуството отплита ума и сърцето.
 
Новото утро донесло темата на предстоящото издание на Младежки форум „Истина или предизвикателство“, а именно „Разплети кълбото с изкуство“.
 
Обучителните модули ще включат темите за менталното здраве, арт работилници, видове изкуство и изкуството през очите на всеки един от нас.
 
Участието е напълно безплатно. Необходима е само регистрация тук: https://forms.gle/AxsPRuSukhteehsK6
 
Младежкият форум се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини