Национален фотоконкурс "Най-сладка целувка"
10:00 10.01.2023г. - 18:00 13.02.2023г.
Онлайн събитие
Описание

За 17-ти път Нюз Арт ЕООД организира национален фотоконкурс "Най-сладка целувка". Повече от 10 години в центъра на Пловдив се експонира изложба със селектирани снимки. Така ще е и през 2023-та, когато за пореден път 10 билборда с избрани снимки през годините ще радват пловдивчани от 1 до 28 февруари на Главната улица, в центъра на Пловдив.

Краен срок за получаване на снимките е 13 февруари.

Няма професионални и възрастови ограничения за фотографите.

Организаторите очакват вашите оригинални фотографии на целувки на e-mail: [email protected]

На 14 февруари ще бъдат обявени призьорите, като в журито отново ще участват фотографи, журналисти, художници и други. Традиционните партньори на конкурса отново ще се включат с награди за фотографите. Организаторите имат и амбицията да издадат каталог с всички снимки през годините, които се съхраняват в богатия и интересен архив на "целувката".

"Идеята е да осъществим за пореден път това светло начинание, да дарим града с усмивки и радост и нови вдъхновения. Неслучайно и наградите, които осигуряваме са свързани с България – обикновено уикенди в красиви кътчета на страната, книги от български издателства, картини на български художници, арт произведения – такива, които да вдъхновяват нови търсения и успехи у фотографите. Участвайте и бъдете винаги влюбени!", призовава Ваня Недева от Нюз Арт ЕООД.

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни