Народни танци за сърцето и душата в петък вечер
19:30 15.10.2021г. - 21:00 15.10.2021г.
Храм "Света Троица" / Пловдив , ул. "Архимандрит Евлоги" 1А, 4013 ж.к. Христо Ботев
Описание

Елате да тропнем хорце на 15 октомври от 19,30 ч. в Професионалната гимназия по битова техника в Пловдив.

Танцова група "Нестинарка" е смесена и с нетрадиционен подход в обучението и провеждането на занятията. Подходяща е както за начинаещи, така и за напреднали. Целта на занятията е да се усети лечебната сила на танците върху физическото тяло на човека и красотата на автентичната народна музика, като наслада за душата. По този начин ние можем да си доставим истинско удоволствиие и радост в края на работната седмица, като това води до сваляне на напрежението и стреса и презареждане с нова сила за предстоящите почивни дни.

При нас на българските народни танци не се гледа като на фитнес тренировка или сценична надпревара с другите клубове. Това е група за ценители, които искат да се насладят на богатството и красотата на българските ритми и разнообразието на танците и да съчетаят здравословното движение чрез танца, с наслада за душата по един приятен и балансиран начин.

За нас българските народни танци са свещен завет от дедите ни - древните траки и те имат сакрално значение и лечебно въздействие. Те заздравяват връзката с нашия корен и ни дават сила и здраве, радост и красота. Ето защо ви каним сърдечно да ни посетите, ако душата ви е откликнала и имате порив да танцувате с нас!

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини