Нова страница в живота с Йога
08:00 10.10.2022г. - 20:15 20.12.2022г.
Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб"
Описание
Потопете се в пространството на йога от 10 октомври в Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб" .
 
График на практиките:
Понеделник, сряда и петък от 08:00 до 9:00ч.
Вторник и четвъртък -от 19:15 до 20:15ч.
 
В сутрешните класове ще се зареждаме с енергия за предстоящия ден. Ще работим за сила, ще развиваме гъвкавост и баланс. Подходящи са както за хора, които се срещат за първи път с йога, така и за такива, които вече практикуват.
 
Вечерните Виняса флоу практики ще ни раздвижват приятно след отминалия ден и ще ни подготвят за новия. Флоу практиките ще ни помагат да преминаваме с лекота през ежедневието и живота си. Ще ни учат на приемане и лекота.
 
Кой ще води практиките?
Александра Ганова - позитивен и слънчев човек, който с лекота ще ви накара да се усмихнете!
Йога пътуването ѝ започва, когато през 2015г. записва в списъка си с неща, които иска да опита - “йога” на първо място. И ето, че през 2018г. пътят ѝ действително я среща с йога, първата ѝ практика и учители. Оттогава-насам йога е неразделна част от живота ѝ. През 2021г. решава да разшири знанията си и да задълбочи практиката си и записва курс за йога учители (200 YTT) към House of OM Yoga school, Bali. Завършва и курс за дихателни техники и медитация към The art of living, както и хатха йога към Isha foundation.
 
По образование е юрист, но йога е това, което осмисля живота ѝ. Осветява пътя ѝ, отваря сърцето ѝ и я изпълва с вълнение за утрешния ден!
 
Единично посещение: 8лв.
(както и възможност за месечни карти за повече посещения)
 
Местата са ограничен брой, затова не се колебайте и запазете своето място сега на телефон/вайбър 0893586366 - Александра Ганова или чрез съобщение в месинджър.

https://www.facebook.com

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни