Общинският детски комплекс отваря врати
10:00 01.10.2021г. - 10:00 30.10.2021г.
Общински детски комплекс
Описание

На 1 октомври стартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общинския детски комплекс. Предлагат се класове в 41 разнообразни педагогически форми в три области: "Науки и технологии", "Изкуства" и "Спорт". В тях могат да се запишат деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти.

Във връзка с динамичното развитие на дигиталните технологии стартират безплатни школи по компютърно програмиране и информационни технологии, които ще обхващат децата в училищна възраст от 1. до 12. клас.

В областта на спорта се разкрива школа по триатлон, а към област "Изкуства" се присъединява хор "Евмолпея".

С нова визия и идеи е и вокална група "Синтез" с ръководител Желязка Белчилова, която съвместно с детския театър с ръководител актрисата Мария Димитрова ще учат децата на сценично изкуство, съчетаващо музика, театрално действие и танц.

Сформиран е и клуб по съвременни танци с ръководител Красимира Ушерова.

Новата учебна година стартира с два обновени кабинета и обособени детски кътове в дворното пространство в основната сграда, както и реновирани волейболни игрища и дворно пространство на първи филиал на ОДК.

Графиците на преподавателите и повече информация за дейностите можете да откриете на адрес: https://www.odk-plovdiv.com

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Новини