Обучение по ранно детско развитие
10:00 02.07.2022г. - 18:00 03.07.2022г.
Център за ранно детско развитие "ПъТеЧка"
Описание
Обучение по ранно детско развитие - типично и атипично (0-7 години) стартира на 2 юли от 10 ч. в Център за ранно детско развитие "Пътечка" в Пловдив, ул. "Съединение" 27а. Модулите ще бъдат провеждани през последния уикенд на всеки месец в периода юни-ноември.

Всеки модул (събота и неделя, 14 уч. часа) струва 130 лв. за учащи се и 170 лв. за работещи. 

Лектори:
 
Диана Асенова е магистър по Клинична и консултативна психология с клинична практика под супервизия. Получава допълнителна професионална подготовка на специализирани практики в Австрия, Великобритания, Испания, Гърция и др. Член е на „Българско общество за лаканианска психоанализа". През 2004 г. става част от екипа, създал първата в България резидентна услуга за хора с умствена изостаналост и / или други прояви на психично страдание. От 2005 г. е активно ангажирана с обучението и супервизионната подкрепа на редица екипи, работещи в социалната система и здравеопазването. От 2006 г. е водещ на психотерапевтична група за подкрепа на родители на деца с физически, умствени и психически заболявания. Има дългогодишна практика в подкрепата на деца, младежи и възрастни с различни прояви на психично страдание и разнообразни житейски затруднения, както и на техните семейства. Автор е на редица публикации в професионални сборници.

Станимира Начева е Управител "Аналитична зона" ООД Сливен, клиничен психолог, психомоторен терапевт, логопед, член на Българското общество за лаканианска психоанализа, член на УС на сдружение "Дете и пространство".

https://www.facebook.com

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Новини