Обучителен семинар за организации, работещи с уязвими групи
10:00 10.04.2023г. - 13:00 10.04.2023г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Eкипът на ОП "Младежки център Пловдив" организира второ издание на Обучителен семинар за организации, работещи с уязвими групи от 10 до 13 април. Основната цел на събитието е да се обмени опит и добри практики по посока иновации при реализиране на образователни и превантивни дейности. Темите, които ще бъдат засегнати, са свързани с приобщаване на дейните младежи и системна работа с тях.
 
Семинарът ще се реализира в рамките на два модула:
 
На 10 и 11 април ще се проведат специализирани обучителни дейности, насочени към здравни медиатори;

На 12 и 13 април ще стартира вторият модул, в който ще бъдат ангажирани представители на национални организации и институции, работещи с уязвими групи и образователни медиатори.
 
Всички, желаещи да се включат в семинара, могат да заявят участие тук, като отбележат и на кой от двата модула ще присъстват: https://forms.gle/MRhenJ6gvV9xjZBC9
 
Дейността ще се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

https://www.facebook.com

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини