Отвъд стената
19:00 03.11.2022г. - 20:00 03.11.2022г.
Описание
"Отвъд стената" е вълнуващо театрално приключение, в което глухи и чуващи деца могат да се впуснат и изживеят заедно. Елат ена 3 ноември от 19 ч. в Кукления театър, за да се насладите на необикновено пътуване през един личен вътрешен свят, свят, през който ще ни преведат две прекрасни актриси - чуващата Юлия Коларова и глухата актриса Росица Караджова.
 
В представлението понятието "стена" е метафора за всичко онова, което ни разделя и пречи на искреното общуване помежду ни. "Стената" е онази невидима и често несъзнавана бариера между мен и различния от мен.
 
Моменти от живота на две същества, различни едно от друго, всяко потънало в своя изолиран малък свят, прерастват в серия забавни епизоди в анимационен стил, в които жестовият, говоримият и визуалният език на кукления театър се преплитат. Това щуро, смешно-тъжно пътешествие ни отвежда до истината, че стената е просто илюзия, наш личен градеж от страхове. Градеж, който би могъл да бъде срутен единствено, ако се осмелим да бъдем заедно.
 
"Отвъд стената" е спектакъл еднакво разбираем както за глухи, така и за чуващи деца. Той е създаден, за да могат малките зрители, преживявайки го заедно да опитат да общуват свободно и без страх едни с други, да съборят смело стените.
 
Творчески състав:

Режисьор и автор на текста - Мила Коларова
Сценограф - Станислава Кръстева
Музика - Надежда Митева
Участват - Росица Караджова и Юлия Коларова
Консултанти по жестов език - Силвана Павлова и Росица Караджова
Автор на плаката - Гергана Станчева
 
Представлението е подходящо за деца на възраст 6 + години.
Билети може да закупите тук - https://epaygo.bg/2596698254

https://www.facebook.com

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Свързани събития

Новини