Пилатес
18:00 26.11.2021г. - 19:00 26.11.2021г.
Темпорадас Сошъл Център, бул. "Санкт Петербург" 59, ет. 1
Описание
В Temporadas Social Center можете да се насладите и на лечебната гимнастика ПИЛАТЕС. Сряда от 18:15 ч. и петък от 18:00 ч.
Популярната техника на Пилатес е предназначена за постигане на добро здраве и физическа кондиция за целия спектър от възрасти. Тя особено ефективна за хора, претърпели физически травми, блокиращи и инвалидизиращи заболявания (артрит, остеопороза, болка в гърба).
Какво представлява Пилатес?
Фокусът на упражненията е върху укрепването на коремната област, увеличаване на мускулната сила и тонус, постигане на психическо равновесие и подобряване на цялостната координация, баланс и гъвкавост. Една от основните причини, поради които ежедневните упражнения са толкова добре приети, е фактът, че те подпомагат мускулния тонус и водят до постигане на естетическа фигура и външен вид. Фитнес програма Пилатес се базира на 6 основни принципа: центриране, контрол, точност, концентрация, дишане и плавност.
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ в Темпорадас Център - бул. "Санкт Петербург" 59, ет. 1 /в сградата на Изчислителния център, срещу парк „Лаута“, на 50 м. от "Ексаклибур"/.
Цени:
еднократно посещение - 7 лв.
карта за 4 посещения - 25 лв.
карта за 8 посещения - 40 лв.
Работим с карти на МултиСпорт.
 
Курсът се води от Елмира Димитрова - опитен и дългогодишен инструктор по пилатес и боди балет. За записвания и информация: тел. 0885006626 - Дани.
 
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Свързани събития

Новини