Рапсодии по Панчо Владигеров
16:00 08.10.2021г. - 17:00 08.10.2021г.
Народна библиотека "Иван Вазов" / Пловдив , ул. Авксентий Велешки 17
Описание

Интерактивна музикознайница, в която децата ще се запознаят с творчеството на Панчо Владигеров, Българска Рапсодия "Вардар" и Трети клавирен концерт, ще се проведе в библиотека "Иван Вазов" на 8 октомври от 16 ч. С участието на Мичо Димитров - цигулка и Мария-Десислава Стойчева - пиано. Водещ е Диана Петкова.

Проектът БГ БРАВИСИМО, организиран от Къща за музикални вълшебства "Дивизи" и подкрепен от НФК - програма "Публики"21 - "Творческа намеса в дигитална и публична среда", е симбиоза между концертна и образователна дейност с цел формиране на детска аудитория в активна и образована публика. Постоянната група участници са деца на възраст 5-1 2г. Те ще имат шанса да присъстват на шест интерактивни концерта – всеки на различно място в Пловдив и посветен на творчеството на различен български композитор. Участници в концертите са изявени български творци, които ще могат да общуват активно с публиката.
Проектът ще завърши с фестивален концерт с програма изцяло от българска музика в изпълнение на децата, участвали в събитията.

https://www.facebook.com

 

За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини