Среща с бизнеса
10:00 29.03.2024г. - 12:00 29.03.2024г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Искате да се срещнете с опитни професионалисти от бизнеса? Чудите се в какво се корени успехът на една компания?
Любопитно ви е да чуете личните истории на успели личности? Или искате просто да създадете контакти и възможности за кариерно ориентиране и развитие?  То изобщо не се колебайте! ОП "Младежки център Пловдив" продължава поредицата срещи с бизнеси в град Пловдив и региона, отреждащи мястото му на водещо икономическо пространство в страната, а и в Европа, на 29 март от 10,00 ч.
 
Следващият бизнес, с който ще се срещнат младежите, е "Социално предприятие за хора с увреждания - Пловдив". То е общинско предприятие, в което се изработват ръчно уникални сувенири и изделия от текстил, стъкло и керамика. В предприятието са обособени 3 ателиета: стъкло, керамика и текстил. Целта на предприятието е да окаже въздействие върху живота на хората с увреждания, като подобри тяхната интеграция в обществото, начина и качеството им на живот. За служителите с увреждания в социалното предприятие са създадени условия за успешна реализация на трудовия и творческия им потенциал, като по този начин им се дава възможност да допринесат за развитието на икономиката на града и страната си.
 
Дейността ще се проведе на 29 март (петък) от 10:00 ч. в базата на предприятието. За участниците се предвижда транспорт от паркинга на Младежкия център в 9:30 ч. до предприятието и обратно.
 
Събитието е напълно безплатно, насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат чрез попълване на регистрационната форма тук: https://forms.gle/Ku9t9uhn6JzQmxps8
 
Срещите с бизнеса се реализират по проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие" по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 
За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини