Среща с бизнеса
10:00 22.04.2024г. - 14:00 22.04.2024г.
Младежки Център - Пловдив / Пловдив , ул. "Ясна поляна" 18, 4002 Септември, Пловдив
Описание
Искате да се срещнете с опитни професионалисти от бизнеса? Чудите се в какво се корени успехът на една компания?
Любопитно ви е да чуете личните истории на успели личности? Или искате просто да създадете контакти и възможности за кариерно ориентиране и развитие?  То изобщо не се колебайте! ОП "Младежки център Пловдив" продължава поредицата срещи с бизнеси в град Пловдив и региона, отреждащи мястото му на водещо икономическо пространство в страната, а и в Европа, на 22 април от 10,00 ч.
 
Следващият бизнес, с който ще се срещнат младежите, е семейната пчеларска ферма „Бормалийски“. Тя води началото си от 1942 г., когато Борис Бормалийски започва да се занимава с пчеларство. Той създава два пчелина от общо 60 пчелни семейства, разположени в полите на Средна гора над град Хисаря. През 2003 г. неговият внук решава да продължи и развие занаята, предаден от дядо му. Прави го доста успешно и още през 2008 г. е избран за Пчелар №1 на България.
Към момента фермата отглежда над 1100 пчелни семейства. Основната дейност е свързана с добива на натурални пчелни продукти - мед, восък, пчелен прашец, прополис.
 
Дейността ще се проведе на 22 април (понеделник) от 10:00 ч. в базата на предприятието. За участниците се предвижда транспорт от паркинга на Младежкия център в 9:00 ч. до компанията и обратно.
 
Събитието е напълно безплатно, насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат чрез попълване на регистрационната форма тук: https://forms.gle/Ku9t9uhn6JzQmxps8
 
Срещите с бизнеса се реализират по проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие" по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 
За контакти
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Новини