Театрално-музикален пърформанс "Част от колекция"
19:00 14.10.2021г. - 21:00 14.10.2021г.
НЧ "Христо Ботев-1905"
Описание

На 14 октомври от 19.00 ч. в зрителна зала на Народно читалище "Христо Ботев-1905"  ще бъде представен дълго чаканият театрално-музикален пърформанс "Част от колекция". Спектакълът беше планиран за 22 септември, но заради лоши метеорологични условия беше отложен, а мястото - променено. Закупените вече билети важат без презаверка.

"Част от колекция" е театрално-музикален пърформанс по текстове на Димитър Воев. Eдна "прозаична игра", вдъхновена от стихове, фрагменти и песни на Димитър Воев от книгата "Поздрави от мен Боговете". Това е спектакъл, който  "хваща" зрителя с вглъбеността, но и с бунтарския дух на поетичното слово; с пламенното любовно чувство, но и с острия сарказъм; с болката от самотата, но и с романтичния поглед към звездите. Богатството и дълбочината на поезията и музиката на Воев са поднесени с ирония на словото, красота на акустичните аранжименти (цигулка, пиано, китара, кахон, укулеле) и онези точно намерени моменти, когато актьорите слагат перука или друг реквизит и вече магията на театралността съвсем нахлува яростно в атмосферата на спектакъла.
Автор на композицията и режисьор е Иван Юруков. Участват: Иван Юруков - китара, укулеле, вокал; Стоян Младенов - цигулка, вокал; Николай Димитров - ударни, вокал; Милен Апостолов - пиано, вокал; Ясмин Мандели - костюми. 
 
Билети: EPAYGO - https://epaygo.bg/1670966835
Подарете си една неочаквана емоция! 
Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни