Турнир по Beer Pong в бар "Download"
19:00 14.10.2021г. - 22:00 14.10.2021г.
Описание
Започва сезон номер 5 на епичния турнир по Beer Pong в Rock Bar Download. Стартът е на 14 октомври от 19 ч. Най-якото бирено състезание в Пловдив ще се провежда отново през четвъртък в бара. Най-добрите са най-трезви... за добро или лошо.
 
Резервации за играта се приемат само на място след заплащане на входа за играта - 5 лв. Това е с цел да не се допускат резервации на отбори, които се отказват в последния момент. В деня на игра записването става не по-късно 18:30 ч.

Максимален брой отбори - 24. Всеки тим се състои от двама играчи, които се редуват да хвърлят топчето по противниковите чаши и да пият бира от своите при попадение от противника. Отборите разполагат с 6 чаши, наредени в триъгълник и пълни с вода - за целене, а до всеки отбор се слагат други 6 чаши пълни с бира.
 
При всяко пряко попадение на топчето в чаша на противниковия отбор един от играчите изпива съдържанието на чаша с бира от тези, които са на маса до него. Чашата с вода, в която е била оцелена, се маха от масата, след което пилият отбора е на ред да хвърля.
 
Играта приключва когато единият отбор остане без чаши на масата.

https://www.facebook.com

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Новини