Запознай се с "Бобър" и участвай в ИТ състезание
16:30 14.10.2021г. - 18:30 14.10.2021г.
Народно читалище "Захари Стоянов - 1984"
Описание

Запознай се с "Бобър" и участвай в ИТ състезание на 14 октомври от 16,30 ч. в Народно читалище "Захари Стоянов - 1984" в Пловдив. Kinder Coder отново се включва в инициативата Europe Code Week за насърчаване и популяризиране на програмирането и цифровата грамотност сред децата. Oрганизираме БЕЗПЛАТНО събитие, което ще е фокусирано върху международното състезание по информатика и компютърна грамотност "Бобър".

Какво е "Бобър", как и защо да участваме, трудна или забавна ще е подготовката? На тези и други въпроси ще обърнем внимание. Ще се презентират условия и регламент на състезанието. И ще се позабавляваме с решаването на логически задачи, представени под формата на програми в Scratch и тестове. Събитието е подходящо за деца от 5.-7.клас, но и всички останали са добре дошли на среща с нас.

В случай, че Ви е невъзможно да присъствате, но искате да се включите в нашата подготовка за ИТ състезанието "Бобър", заявете желанието си, като попълните формуляра тук: https://docs.google.com/forms/d/14mrqBJ0Qv9Fxz6SbYFz223lV5BStErJcWjWRzBCj-k8/edit

Местоположение
Карта на Пловдив
Покажи на картата

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Рейтинг
0
Гласували: 0

Новини